Författarbesök

Språk

Emma Hamberg

 

Träffa en av Sveriges mest lästa och älskade författare. Emma Hamberg startade sin karriär som serietecknare redan som tonåring och har sedan dess skapat allt från feelgood-romaner till radioprogram och fler serier.
Förra året skrev hon Resten av allt är vårt, en väldigt personlig skildring av sjukdom i familjen, men också om hopp och att återfinna en gammal kärlek. Under hösten kom romanen Je m'appelle Agneta, om en uttråkad, förbisedd medelålders kvinna med trist jobb på Trafikverket som är gift med en lycraman som inte delar ett enda av hennes intressen. Hon packar väskan och försvinner till Provence där hon får äta ost, dricka vin och prata franska, och kanske, kanske bli en smula sedd och uppskattad. Emma Hamberg har kallat det en roman om medelåldern, och hur oväntat kul det är att vara 50. Som att bli en klok tonåring, med mer självinsikt men samma livsgnista.

Missa inte en kväll med en mångsidig kreatör som alltid verkar ha roligt, även när livet är mörkt, och där hoppet glimrar i mörkaste december.


Torsdagen den 2 december kl. 18.00

Karlskoga bibliotek - Författarscenen

Fribiljetter från den 19 november.

0586-618 80, biblioteket@karlskoga.se
 

Håll avstånd och stanna hemma om du känner dig sjuk.