Boken som inte ville bli läst: psst... att läsa en saga om en bok som inte vill bli läst kan vara väldigt svårt : nästan omöjligt : kanske ska ni bara ta en annan bok istället / David Sundin ; grafisk form och illustration: Alexis Holmqvist.

Språk

Katalogpost

320423
Bok:Boken som inte ville bli läst: psst... att läsa en saga om en bok som inte vill bli läst kan vara väldigt svårt : nästan omöjligt : kanske ska ni bara ta en annan bok istället / David Sundin ; grafisk form och illustration: Alexis Holmqvist.:[2020] Bok Boken som inte ville bli läst: psst... att läsa en saga om en bok som inte vill bli läst kan vara väldigt svårt : nästan omöjligt : kanske ska ni bara ta en annan bok istället / David Sundin ; grafisk form och illustration: Alexis Holmqvist.
Boken som inte ville bli läst: psst... att läsa en saga om en bok som inte vill bli läst kan vara väldigt svårt : nästan omöjligt : kanske ska ni bara ta en annan bok istället / David Sundin ; grafisk form och illustration: Alexis Holmqvist.
Av: Sundin, David 1976- (Författare/medförfattare)
Utgivningsår: [2020]
Språk: Svenska
Hylla: Hcf
Medietyp: Bok
Anmärkning:
Originalupplaga 2020
best 2 hb 1 va
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Vad ska man göra med en bok som inte vill bli läst?Öppna den, så klart!Komikern och tv-profilen David Sundins "Boken som inte ville bli läst" är en humoristisk bilderbok för alla barn som behöver hjälp av vuxna eller andra läskunniga för att läsa sina böcker. Eftersom den här boken absolut inte vill bli läst så kommer den att krångla och krumbukta sig till barnens stora glädje: bokstäverna försvinner, boken försöker stänga sig, brännas och utsätta den som läser högt för allt möjligt bus för att förmå den att lägga ifrån sig boken."Boken som inte ville bli läst" är en hyllning till gemenskapen som uppstår vid den där stunden, kanske vanligtvis vid läggdags, när en läskunnig läser högt för en eller flera personer som fortfarande fascineras över hur krumelurerna mellan pärmarna kan innehålla alla de där sagorna och figurerna.Eftersom boken uppmanar till samspel och samhörighet mellan uppläsare och lyssnare kommer den inte att finnas som e-bok eller ljudbok, för att det i dessa media inte går att förmedla samma upplevelse – och för att boken helt enkelt inte vill!När barnet väljer att få "Boken som inte ville bli läst" uppläst för sig, tvingas också den vuxna att kanske tassa en liten bit utanför sin komfort-zon och bli kreativ, lekfull och säga saker som kanske annars glöms bort.Som till exempel ”Jag älskar dig”.

Här finns titeln:

Loading...

Mer om titeln

Loading...

Andra titlar av samma författare

Liknande titlar

141030
Av: Donaldson, Julia
191496
Av: Eriksson Barajas, Katarina
22582
Av: Calvino, Italo
284681
319640
Av: Melberg, Arne
308411
Av: Arsenault, Isabelle
182961
Av: Pauli, Lorenz
240614
Av: Öhnell, Åsa
314895
Av: Önnerfält, Klara
310289
Av: Edvardsson, Jenny
196300
Av: Docherty, Helen
223667
Av: Codrescu, Andrei
229303
Av: Solem, Hanne
240617
Av: Ekensten, Ann-Charlotte
280372
Av: Öhnell, Åsa
319328
Av: Féret-Fleury, Christine