Fjärde riket / Maria Nygren ; bearbetad till lättläst av Andreas Palmaer.

Språk

Katalogpost

319964
Bok:Fjärde riket / Maria Nygren ; bearbetad till lättläst av Andreas Palmaer.:[2020] Bok Fjärde riket / Maria Nygren ; bearbetad till lättläst av Andreas Palmaer.
Fjärde riket / Maria Nygren ; bearbetad till lättläst av Andreas Palmaer.
Av: Nygren, Maria (Författare/medförfattare)
Utgivningsår: [2020]
Språk: Svenska
Hylla: uHc LL
Medietyp: Bok
Anmärkning:
"Boken är en bearbetad version av "Fjärde riket" utgiven av Bonnier Carlsen 2013"
Originalupplaga 2013
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
”Först var Hitler inte en av dom populära. Men sen fick Hitler alla att lyssna. Och om han lyckades ta över ett helt land borde vi klara av att ta över klassen, ja, kanske också skolan. Allt vi behöver göra är att kopiera honom.”Blenda, LSD och Penny har inte så mycket gemensamt. Ja, de går i samma klass. Inget mer. De skulle aldrig kunna bli vänner till exempel. Men när de gör ett grupparbete om Hitler förstår de hur de ska störta deras fiende: skolans härskare Hedvig. Det är faktiskt den perfekta planen, det perfekta sättet. Hitler lyckades ju. Och det kommer de också att göra: Fjärde riket är här för att stanna.Maria Nygrens starka berättelse om sociala hierarkier och maktmissbruk på en högstadieskola kommer nu i lättläst bearbetning.

Här finns titeln:

Loading...

Mer om titeln

Loading...

Andra titlar av samma författare

Liknande titlar

Sök vidare

Taggar