Snart sommarlov! / Katja Tydén : ill: Ingrid Flygare.

Språk

Katalogpost

328616
Bok:Snart sommarlov! / Katja Tydén : ill: Ingrid Flygare.:2021 Bok Snart sommarlov! / Katja Tydén : ill: Ingrid Flygare.
Snart sommarlov! / Katja Tydén : ill: Ingrid Flygare.
Av: Tydén, Katja 1980- (Författare/medförfattare)
Utgivningsår: 2021
Språk: Svenska
Hylla: Hcf
Medietyp: Bok
Anmärkning:
Originalupplaga 2021
Kolofon: "... utgavs ursprungligen som en Storytel original 2019"
Serien omfattar: Nu börjar vi skolan ; Vi i klassen ; Snart sommarlov!
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Snart skolavslutning!Hur är det egentligen att gå i skolan? Följ med barnen i klass FA under deras första skolår, från den pirriga skolstarten till det första sommarlovet.I den tredje boken om förskoleklassen är det vårtermin för Nora, Pablo, Shirin och de andra kompisarna. Det händer så mycket i nollan. De har brandövning, friluftsdag med bussutflykt, och på skolgården stryker en hemlig katt omkring. När en tjuv dyker upp utanför skolan är Stian modig och hindrar honom från att stjäla en cykel. Plötsligt en dag försvinner fröken Marianne! Dagarna går fort, och med ens är det dags att ta sommarlov.Tillsammansläsning med mycket värme och igenkänning för alla som vill veta hur det är att börja skolan. Rikligt illustrerad av Ingrid Flygare.

Här finns titeln:

Loading...

Mer om titeln

Loading...

Andra titlar av samma författare

Liknande titlar

Sök vidare

Taggar